Over ons

Maak kennis met Evers Uitvaartverzorging

Overlijden melden

Bel vrijblijvend 0475 - 582 458

Tarieven

Hier vindt u onze tarieven

Offerte of vragen?

Neem contact met ons op

Uitvaartverzorging in Roermond, Horn en omgeving

Over ons

Bij ons staat centraal om een mooie en waardige uitvaart te verzorgen. Ons ervaren team van uitvaartleid(st)ers zal je zoveel mogelijk hierbij ondersteunen en begeleiden. Wij staan dan ook voor, tijdens en na de uitvaart voor u klaar.

Uitvaartleiders

Onze uitvaartleid(st)ers zijn er om u te ondersteunen bij het regelen en uitvoeren van de uitvaart. Op professionele wijze zullen zij er voor zorgdragen dat het afscheid naar wens verloopt. Ons team kan putten uit elkaars jarenlange ervaring en veel kennis van zaken zodat ook verzoeken met een niet gebruikelijke aard veelal gehonoreerd kunnen worden.

Uitvaarthuis

Ons uitvaarthuis is een sfeervol gebouw, gelegen in een bosrijke omgeving op een unieke locatie.

Wij onderscheiden ons door veel tijd beschikbaar te stellen voor een afscheid, zodat de overledene het afscheid krijgt wat zij of hij verdient.

Ontvangsthal

Bij binnenkomst in het uitvaarthuis komt u na de entree in de ontvangsthal.

Een ruime hal die centraal in het midden van het gebouw ligt en doorgang biedt naar familie / opbaarkamer, aula en ontmoetingsruimte.

Aula

De aula is een ruimte met een warme uitstraling, unieke vormgeving, een bijpassende inrichting en tevens een doorzicht naar buiten, waardoor de verbondenheid met de natuur onderstreept wordt.

Ontmoetingsruimte

Naast de opbaarkamers en onze aula hebben wij nog een ruimte tot uw beschikking namelijk de ontmoetingsruimte. Deze kamer is multifunctioneel en wordt gebruikt voor het regelen van de uitvaart, avond bezoeken en voor afscheidsdiensten in een kleine kring.

Opbaarkamer

Er is gelegenheid om te zitten, samen een kopje koffie te drinken en rustig met elkaar te praten.

Via de familiekamer komen we in de opbaarkamer, de nabestaanden worden dus niet direct geconfronteerd met de overledene.

Een waardige uitvaart verzorgen staat centraal

Gedeelde ervaringen

Waarin kunnen we u bijstaan?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.